به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از فارس، سردار سرلشکر سيد حسن فيروزآبادي رئيس کل ستاد نيروهاي مسلح در همايش چهرههاي ماندگار نيروي هوايي ارتش که صبح امروز سه شنبه برگزار شد، گفت: جامعه نياز به نشاط اجتماعي دارد و بايد به انسان شناسي اسلامي بپردازيم. زيرا اگر انسان جايگاه خود را در آفرينش پيدا کند خدا را شناخته و در جهت عمل انقلابي و نشاط اجتماعي رشد کرده است.
وي افزود: امروز دنياي غرب مدعي اومانيسم است در حالي که انسان را در پاي پول و سرمايه و منافع مادي قرباني ميکند، اما انسان شناسي اسلامي ميگويد هر انسان به تنهايي خليفه خدا و محور عالم است.
فيروزآبادي با تاثيرگذار دانستن تجليلها در نشاط اجتماعي گفت: معرفي اسوهها باعث ايجاد شور و نشاط در جامعه ميشود و تشويق آشکار و اجتماعي سنت پيامبر و اهل بيت است و براي تشويق بايد از روشهاي ابتکاري استفاده کنيم تا تاثيرگذاري خود را داشته باشد.
رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح در ادامه خاطرنشان کرد: با معرفي زندگي افراد موفق و اسوهها و تجليل از آنها آثاري که باعث نااميدي و زشتي در جامعه است را ميتوان پاک کرد و تاکيد مقام معظم رهبري در اردوهاي راهيان نور نيز در همين جهت است.
وي با اشاره به امير خلبان حبيب بقايي اظهار داشت: وقتي از بقايي تجليل ميشود يعني خلبانان جوانان نيروي هوايي بايد سعي و تلاش کنند تا عاقبتشان مانند عاقبت شهيدان بابايي، اردستاني و خلبان بقايي شود.
فيروزآبادي با بيان اينکه شهيد ستاري و بابايي اسوههاي بينظير نيروي هوايي هستند، گفت: هيچ عملياتي توسط ارتش، سپاه و بسيج در طول دفاع مقدس انجام نشده مگر آنکه حماسهآفريني مؤثر نيروي هوايي و خلبانان نهاجا و هوانيروز در آن عمليات تاثيرگذار بوده و باعث پيروزي شده است.
وي با بيان اينکه نيروي هوايي ارتش "نيروي هر روز زنده " جنگ بود خاطرنشان کرد: خلبانان نيروي هوايي در شجاعت پيش دستي و خطشکني بر بسيجيان خطشکن در جنگ مقدم بودند. بسيجي و رزمنده خط شکن در مرز و جبهه خط را ميشکند اما خلبان نيروي هوايي از مرز و پدافند زنجيرهاي دشمن عبور ميکند و اهداف را منهدم ميکند؛ اين خطشکني نيست مرکزشکني است.
رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح در بخش ديگري از سخنانش تصريح کرد: آمريکا و صدام 2 ماه قبل از شروع جنگ تصميم گرفته بودند براي جلوگيري از پيشروي جمهوري اسلامي که امروز آثارش را در منطقه ميبينيم جنگ را آغاز کنند و نيروي هوايي ارتش از اين موضوع مطلع بود و پروازهاي شناسايي را انجام ميداد که در يکي از اين پروازها خلبانش به اسارت گرفته شد.
وي ادامه داد: در دوران دفاع مقدس خلبانان با عمليات چريکي از نقطه نامشخص پرواز ميکردند و عمليات را انجام ميدادند و نهاجا محاصره اقتصادي را در زمان جنگ شکست و از اسکلهها و کشتيهاي نفتي محافظت کرد.
فيروز آبادي با تاکيد بر اينکه کارکنان نيروي هوايي ارتش با تلاش و ايمان به خدا در تحريمها هواپيماها و تجهيزات خود را آماده نگه داشتند، اظهار داشت: ديگران که پول نفتي دادهاند و جنگنده خريدهاند به اين هم فکر کردهاند که چه کسي ميخواهد با اين جنگندهها پرواز کند؛ امثال نيروي هوايي عربستان قدرتي ندارند و اقتدار براي نيروهاي هوايي ارتش ايران است.